• Stel zelf uw tafel samen
 • Eerst thuis bekijken, daarna pas kopen
 • Levering wanneer het u uitkomt

Tafel samenstellen

  U mag verder nadat u een keuze gemaakt heeft.
  U mag verder nadat u een keuze gemaakt heeft.
0 van de 78 resultaten

Een eettafel samenstellen zorgt er niet alleen voor dat je de beschikking krijgt over jouw ideale tafel, maar is ook ontzettend leuk om te doen. Voordat je jouw uiteindelijke tafel kiest, kun je namelijk in de configurator van Concept Table alle opties doorlopen. Daardoor krijg je precies de tafel die jij in gedachten hebt.

Een eettafel samenstellen dankzij ontzettend veel mogelijkheden

Omdat wij je zeer veel mogelijkheden bieden om de vormgeving en uitstraling van je tafelblad, onderstel en de afwerking zelf te kiezen, kun je bij ons een eettafel samenstellen die perfect bij jouw smaak, mogelijkheden, interieur en budget past. Doorloop de drie stappen van onze unieke configurator en je zult zien dat het zeer eenvoudig is om zelf jouw ideale tafel samen te stellen. Allereerst kies je het blad, dat altijd vervaardigd wordt uit hoge kwaliteit hout van Franse eiken.

Hoe komt jouw tafel eruit te zien?

Het tafelblad wordt vier centimeter dik en je kunt zelf kiezen of het rondvierkant of rechthoekig moet zijn. Voordat je bestelt, kun je uiteraard de gewenste maten opgeven. Wij bieden je de keuze uit een rustiek of robuust blad dat je af kunt laten werken met diverse soorten olie, beits en lak. Ook in het onderstel bieden wij je ruime keuze. Ga je voor traditionele tafelpoten, een gekruist onderstel, een middenpoot of een van de exclusieve moderne ontwerpen? Je hebt qua materiaal de keuze uit rvs, zwart staal en eikenhout. Voor ieder wat wils dus.

Begin direct met samenstellen

Ben je enthousiast geworden? Begin dan direct met jouw eettafel samenstellen. Heb je een vraag, advies of hulp nodig? Bel ons dan via 0341 – 429103, dan helpen wij je graag verder. Weet je niet zeker welke tafel iets voor jou is? Dan probeer je er toch gewoon drie uit? Wij brengen dan de echte tafels mee, zodat jij kunt zien hoe ze in jouw interieur tot hun recht komen. Heb je jouw favoriet gekozen, dan gaan wij deze tafel voor jou vervaardigen en nemen we de rest retour.

Andere bezoekers bekeken

Eiken tafel op maat | Eiken tafel rustiek | Eikenhouten tafel handgemaakt

Thuis bekijken?

Hoe werkt het

 • Via de knop 'Thuis bekijken' voegt u een tafel toe
 • Kies tot wel drie tafels!
 • Alle tafels toegevoegd? Klik op
 • Vul uw gegevens in
 • Wij nemen contact met u op
There are no products